Elektrikli Monoblok Panjur | PVC Pencere Sistemleri - PMK Plastik Whatsapp

Elektrikli Monoblok Panjur

  • Kategori: PVC Pencere Sistemleri
  • Tarih:2022-11-09
  • Teknik Döküman:

Özellikleri

Monoblok panjur sistemleri, dış cephelerde estetiği bozmayan, pencere ve kapı doğramalarında kutu payı düşülerek, doğramalar ile birlikte iç cepheye monte edilebilen panjur sistemidir. Bu panjur sistemleri doğraması henüz yapılmamış her türlü yeni binaya uygulanabilmektedir.

Monoblok panjur sistemlerini diğer panjur sistemlerinden ayıran en önemli özellik, dış duvara değil PVC pencerelerin üst kısmına doğrama ile birlikte entegre edilerek monte edilmektedir. Bu sistem panjurlarda mevcut doğramaların üzerine montaj işlemi gerçekleştirilemez. Monoblok kutulu panjurlar doğrama ile bütünleşen renk seçenekleri sayesinde cephelerde bir bütünlük oluşturmaktadır.

Monoblok panjur sistemleri, cephelerin yapısını ve estetiğini bozmaz. Bu panjur sisteminde doğramaların yüksekliğinden panjur kutu payı düşülmekte ve iç cepheden montajı yapılmaktadır. Monoblok panjurlar binanın ve pencerenin dışına taşma yapmaz.

Monoblok panjurlar, dış cephede çıkıntı yapmadığından görüntü kirliliği oluşturmaz. Isı, Nem, Rüzgar ve Ses yalıtımına katkıda bulunur. Monoblok panjur sistemleri hem manuel hem de motorlu olacak şekilde kullanılabilmektedir.

Monoblok Panjur Özellikleri

  1. Plastik doğramayla birlikte montajı yapılan panjur tipidir.
  2. Monoblok panjur kutuları duvar alt boşluğuna gizlenmektedir.
  3. Her hangi bir arızada kutunun iç mekana bakan kapağı açılarak müdahale imkanı sunar.
  4. PVC Yan Dikmeler doğramaya gizli vidayla tutturulur. Görüntü kirliliği oluşturmaz
  5. Monoblok panjur profillerinde bulunan poliüretan dolgusu sayesinde; ısı, ışık, ses, nem, rüzgar gibi etkenlerde izolasyon oluşturmaktadır.
  6. Panjurlar güneş ışığının ve ultraviola ışınların doğrudan olan etkisinden korur.
  7. Monoblok panjurlar hırsızlara ve kötü amaçlara karşı caydırıcılık özelliği sağlar.
  8. Monoblok Otomatik Motorlu Panjurlar kumanda ve anahtar buton ile işlevsel olarak çalışmaktadır. Ayrıca otomatik panjurlar istenildiği zaman akıllı ev sistemlerine uygun olarak çalışabilmektedir.
  9. Monoblok panjurlar bir çok renk seçeneği ile cephelere uygun çözümler oluşturur.

Benzer Ürünler